Tokyo2020

Danco Pro Communication SRL a fost desemnata de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Comitetul de Organizare JO Tokyo 2020, ca unic distribuitor national pentru vanzarea biletelor la Jocurile Olimpice TOKYO 2020.

Pentru detalii privind disponibilitatea biletelor precum si pentru pachete turistice va rugam se ne contactati:

FAQ

Care este perioada de desfasurare a Jocurile Olimpice Tokyo 2020?

Perioada de desfasurare a Jocurilor este 24 Iulie 2020 (vineri) – 9 August 2020 (duminica). Jocurile se vor desfasura, in principal, in doua zone (the Heritage Zone and the Tokyo Bay Zone) dar si pe intreg teritoriul Japoniei.

Pot achizitiona numai bilete individuale?

Agentia noastra poate furniza atat bilete individuale cat si pachete turistice asociate cu bilete de acces la diferite competitii. Pentru a verifica disponibilitatea biletelor cat si configurarea unui pachet turistic va rugam sa ne contactati.

Cum pot achizitiona bilete la sesiunile unde participa sportivi romani

Deoarece tragerea la sorti pentru distribuirea in grupe/sesiuni se va realiza foarte aproape de startul Jocurilor nu putem garanta ca la sesiunea achizitionata vor participa sportivi romani. Totusi, in cazul sporturilor pe echipe, exista pachete Follow-my-team unde se asigura bilete de acces numai la sesiunile unde participa echipa Romaniei. Singura echipa calificata si pentru care exista acest tip de pachet este, in acest moment, echipa Romaniei de fotbal. Mai multe detalii regasiti aici.

Cum si cand voi intra in posesia biletelor?

Biletele vor fi transmise de catre agentia noastra prin curier rapid sau vor fi livrate digital (bilete electronice) incepand cu luna mai 2020. Mai multe informatii in acest sens vor fi disponibile in luna februarie 2020.

Biletele achizitionate vor fi alocate impreuna(unul langa celalalt)?

Alocarea biletelor se va realiza de catre Comitetul de Organizare Tokyo2020 drept urmare nu putem garanta ca biletele vor fi alocate alaturat dar vom depune toate eforturile ca acest lucru sa se intample.

Exista discount-uri pentru copii sau infanti?

Copiii sub 2 ani (nascuti dupa 9 august 2018) nu necesita bilet de acces atat timp cat copilul este tinut de catre parinte(apartinator) si nu ocupa un scaun. Pentru copiii cu varste mai mari de 2 ani este necesar bilet de acces.

Mai multe informatii sunt disponibile la urmatoarele link-uri:

Tokyo 2020 Pricing

https://tokyo2020.org/en/games/ticket/

Tokyo 2020 T&C

https://ticket.tokyo2020.org/Home/TicketTerm?culture=en-us

ATR List

https://ticket.tokyo2020.org/Home/ATRList/?culture=en-us