Evenimente sportive

Danco Pro este furnizor integrat de servicii turistice specializat pe segmentul business & corporate travel, segmentul de sport fiind unul, de asemenea, extrem de important in cadrul companiei noastre.

Incepand cu luna iunie 2007, Danco Pro este partenerul oficial de travel al Federatiei Romane de Fotbal.

Speram ca prin acest parteneriat sa reusim sa coagulam cat mai multi prieteni si suporteri ai fotbalului in jurul echipei nationale.

Din dorinta de a avea un mijloc de promovare al evenimentelor echipelor nationale de fotbal ale Romaniei, a oferi bilete si pachete turistice la meciurile din deplasare in conditii cat mai bune pentru cei ce indragesc acest sport si doresc sa fie alaturi de „ai nostri” atunci cand joaca pe meleaguri straine, am creat site-ul de rezervari www.biletefotbalonline.ro

Mentionam ca in anul 2008 am organizat Campionatul European de Fotbal Austria – Elvetia – 3000 paricipanti.

Totodata, am organizat deplasarile echipei nationale de fotbal a Romaniei in cadrul preliminariilor C E Fotbal Austria – Elvetia 2008 si CM Africa de Sud 2010.

Putem asigura cantonamente sportive, competitii interne si internationale, campionate interne si internationale pentru diferite sporturi : volei, baschet, fotbal feminin, scrima, bob si sanie, etc.

In speranta unei evolutii cat mai bune a echipei nationale de fotbal a Romaniei, asteptam cat mai multi suporteri !